Alain

Hey,

Ik ben Alain Beaufays, medezaakvoerder en echtgenoot van Sabine, als kinesitherapeut ben ik deeltijds actief bij “Body & Mind”, het grotendeel van mijn tijd vertegenwoordig ik een firma die gespecialiseerd is in het verkopen van kinesitherapie materiaal van A tot Z; All Products.

Bij “Body & Mind” kan men een beroep doen op mijn 26 jaar ervaring in sportrevalidatie, taping en functionele training.

De ervaringen die ik opdeed bij voetbalclubs Heusden-Zolder (2de nat.) en Vigor Beringen (4de nat.), en basketbalclub Beringen (1ste nat.) blijven tot op heden een groot pluspunt in de praktijk, men hoeft immers niet steeds met sporters op hoog niveau te werken om de sportspecifieke letsel te hebben, maar als kinesist kan men deze letsels beter en sneller herkennen bij de recreatieve sporter door ervaring op het hogere niveau.

Door mijn hoofdberoep ben ik ook dagelijks bezig met al de nieuwigheden op de markt aangaande revalidatie, taping  en training, wat ik natuurlijk ook toepas in onze praktijk.

Taping is reeds jaar en dag mijne “da-da”. De voorbije jaren is er op dit vlak een enorme evolutie gebeurd.

Het vroegere sporttaping had als doel versteviging, immobilisatie of bescherming. Tegenwoordig zijn de mogelijkheden véél ruimer.

De classieke intensies worden aangevuld met proprioceptief tapen, functioneel, corrigerende,… en vooral ook niet te vergeten het lymftaping.

Ik hoop jullie hiermee van dienst te kunnen zijn wanneer het nodig is…

Groetjes,

Alain

Specifieke behandeling van:

Sportrevalidatie en Funcionele training

Taping

– Sportspecifiek
– Preventief, curatief, proprioceptief en houdingscorrigerend
– Lymftaping

 

Reacties zijn gesloten.