The Rain Diet

Slank zijn en blijven.

Een goede gezondheid begint met een gezond gewicht. En enkel een gezond lichaam kan slank blijven. De basisfilosofie van The Rain Diet is eenvoudig, maar raak. Door de combinatie tussen een efficiënte, motiverende start en een grondige langetermijnvisie onderscheidt The Rain Diet zich meteen.

The Rain Diet zorgt er niet alleen voor dat u snel een gezond gewicht bereikt, haar verdienste bestaat er vooral in u daarna op gewicht te houden. Afvallen is vrij eenvoudig, maar slank blijven vergt een ander soort inspanning. Het dieet vraagt dan ook om een mentale ‘klik’. Wie alleen denkt aan snel afvallen op korte termijn, zonder oude eetgewoonten onder de loep te willen nemen en wie niet bereid is daar echt iets aan te veranderen, zal teleurgesteld thuiskomen van de rit. Voor een langdurig resultaat moet u dan ook nieuwsgierig zijn naar eten, de samenstelling van voeding en al wat dat met ons lichaam doet.

Het succes van The Rain Diet ligt in het feit dat u er voor moet werken. Het grootste deel van dat werk ligt in het proces van bewustwording. Stap voor stap leert u de voordelen van een gezonde levensstijl inzien. U zal een gezonder gewicht bereiken, maar ook vitaler en fitter in het leven staan. Het zijn de twee belangrijkste peilers van The Rain Diet die daarvoor zorgen: gezonde voeding en kwalitatief hoogstaande voedingssupplementen.

Hoe starten?

Om te starten dient u The Rain Diet Box aan te schaffen. Behalve dat u meer producten krijgt dan wat u betaalt, bevat deze box ook een handleiding, een werkboek en ontvangt u alle dienstverlening van uw consulent kosteloos. Klik hier voor een verkooppunt in uw buurt.

Enkele getuigenissen.

“Dankzij The Rain Diet verloor ik 8 kilogram pure vetmassa in minder dan 30 dagen.”
Veerle B. uit Tielt (België)

“Voor ik het besefte woog ik 22 kilogram minder in 8 weken.”
Tom R. uit Lummen (België)

“Een jaar na de vermageringsperiode ben ik nog steeds op gewicht. Vooral de verzilveringsperiode en de regel van 2 hebben me daar goed bij geholpen.”
Greet G. uit Leuven (België)

3 periodes.

The Rain Diet wil u met die totaalaanpak op lange termijn een dienst bewijzen. U weet ondertussen dat het dieet niet stopt vanaf het moment dat u uw streefgewicht heeft bereikt, integendeel: dan begint het pas. Dan kijken we samen naar hoe het verder moet en leren we u nadenken over eten en gezondheid eenmaal u op gewicht bent. Het gaat erom de cirkel rond te maken en u een begeleiding aan te beiden die verder gaat dan alleen snel gewicht verliezen.

Tijdens The Rain Diet doorloopt u in totaal 3 periodes.

De vermageringsperiode heeft als doel om u snel en efficiënt te doen afvallen. Het is een korte periode van maximaal (!) 12 weken die u van uw overgewicht moet verlossen. Beschouw ze als de motiverende start die de weg plaveit voor de gezonde levensstijl die in de volgende twee periodes centraal staat.

Het is een periode met strikte regels waarbij uw vetverbranding in hoog tempo zal verlopen. Essentieel in dat proces zijn de RainShakes. Dat zijn proteïneshakes met een unieke samenstelling die uw spiermassa beschermen tijdens de vetverbranding. We geloven in de motiverende resultaten van een proteïnedieet, maar stellen ons grote vragen bij de samenstelling van de klassieke producten tijdens zo’n dieet. Zo zijn de RainShakes volledig caseïne- en glutenvrij, stoffen waar klassieke producten net volledig op gebaseerd zijn, maar die wij trachten te vermijden. We maken ook geen gebruik van kleurstoffen of bewaarmiddelen en zoeken naar alternatieven voor kunstmatige zoetstoffen. Zo zal u niet alleen wat sneller vermageren dan bij een klassiek proteïnedieet, maar op die manier respecteert u vooral uw gezondheid. Daardoor is het ook gemakkelijker om uw nieuwe gewicht te behouden.

The Rain Diet is dan ook veel meer dan een proteïnedieet. Deze eerste periode waarin u shakes zal drinken, steeds aangevuld met gerechten op basis van vlees, vis en veel groenten, houden we zo kort mogelijk. Het grootste deel van het dieet bestaat uit bewustwording rond natuurlijke, eerlijke en volwaardige voeding.

De verzilveringsperiode in The Rain Diet wil de goede start die u genomen heeft bestendigen, maar ook vooral verstevigen zodat u ook op lange termijn op gewicht blijft. Hoe we dat willen bereiken is heel simpel: door gezond te eten.

Tijdens de negen weken die deze periode telt, is het de bedoeling dat u heel wat nieuwe dingen leert over gezonde voeding. Door naar uw lichaam te luisteren en het te onderhouden met de kennis die u hier opdoet, gaat u nauwgezet op zoek naar een voedingspatroon dat bij u past. Aan de hand van een eetdagboek houdt u alles bij met de bedoeling om aan het einde van deze periode een stabiel gewicht te bereiken. Wanneer u niet meer afvalt en niet meer bijkomt, en uw lichaam dus een realistisch evenwicht heeft bereikt, heeft u de basis gelegd voor de laatste periode van The Rain Diet.

De regel van 2, de laatste periode van het dieet, heeft als doel u nog 12 maanden te begeleiden. Die begeleiding is minder intensief omdat u met de kennis en het nieuwe besef dat u verworven heeft zelf een heel eind moet kunnen komen. Het gewicht dat u op het einde van de verzilveringsperiode vastlegde geldt hier als vertrekpunt.

Met die 12 maanden opvolging willen we de kans dat u erin slaagt die nieuwe levensstijl vol te houden, vergroten. Omdat u lichaam een half tot een volledig jaar nodig heeft om zich aan uw nieuwe gewicht aan te passen, is het zaak dat in die periode zo goed mogelijk te onderhouden en te voeden. De voedingssupplementen en de gezonde eetgewoonte blijven van cruciaal belang om dat op een gecontroleerde en volgehouden manier te doen. Uw lichaam zal na die tijd gewend raken aan uw nieuwe gewicht waardoor u minder moeite zal hebben om dat gewicht ook te behouden.

Handel verstandig.

Een dieet start u niet zomaar. Die keuze moet u weloverwogen maken. Ga eerst langs bij uw huisarts en vraag voor een bloedonderzoek alvorens met een bepaald dieet te starten. Bij The Rain Diet krijgt u ook een doorverwijsbrief voor uw arts. Het is niet de taak van het verkooppunt om de rol van de dokter over te nemen. Het verkooppunt voorziet u van producten, wegingen, motivatie en praktische tips. Uw arts zorgt ervoor dat dit dieet kan plaatsvinden in medisch verantwoorde omstandigheden.

Reacties zijn gesloten.